Våra tränarna är handplockade till VDA och vi är väldigt stolta över våra färgstarka och erfarna tränare
som tillsammans skapar den starka dansglädjen och dansfamiljen hos oss! 

Vi finns också tillgängliga för pedagogiska uppdrag utanför studion, eller för olika show och dansjobb. 
Vi har tidigare uppträtt på jul och nyårsshower, dansat i reklamfilmer, undervisat och hållt ett flertal workshops,
runt om i Göteborg med omnejd. Tveka inte att höra av er till oss för att boka eller diskutera idéer med oss!

CAROLINA CARLSON

Carolina Carlson började dansa som 5-åring på dansskolan hemma i Tidaholm. Hon har tävlat inom danssporten i cirka 10 år, allt från ett flertal SM men även Nordiska Mästerskap till EM i Disco. Vid 16 års ålder valde hon dansinriktningen på gymnasiet, där det blev ännu fler dansproduktioner.

Hon har medverkat i flertal musikaler så som West Side Story och Familjen Addams, samt en herrans massa dansföreställningar under årens gång. Efter gymnasiet började drömmen om att få jobba med dans ta form och hon åkte utomlands för att jobba som dansare och koreograf på Cypern och Mallorca. Hon har sedan dess varit tränare samt coach för tävlingsdansare sedan 2016 och fortsätter nu sin bana som tränare hos Victory Dance Academy.

På mina lektioner vill jag fokusera mycket på teknik och skapa så breda dansare som möjligt. Detta för att ge en ärlig chans att satsa i framtiden. Jag vill fokusera mycket på vad som krävs av en dansare vilket inkluderar en hel del diskussioner utöver bara dansen. Jag vill ge alla tips jag kan redan i nuläget så alla mina dansare känner sig redo att ta sig an vad framtiden kan erbjuda. Det viktigaste på mina klasser är dock dansglädjen. Att kunna skratta tills man får ont i magen för att det där steget inte vill sätta sig, för att man, när man, får feeling tar i så mycket så att man vurpar. För det är okej att det inte blir rätt alla gånger. Det är dom minnena man minns mest från danssalen i slutändan. Det ska alltid vara roligt att gå från en danssal. Oavsett hur lite energi man haft när man ska dit så ska man gå därifrån med ett leende på läpparna och vara riktigt taggad! Ni kan räkna med en hel del ”bee bopp trrr hej och hå” - ni vet dom där ljuden i bakgrunden på låten som är det roligaste att lägga steg till - Japp exakt dom. Det må vara lite galet, men med en hobby eller en dröm som denna måste man väl ändå vara lite galen egentligen?

FRIDA LARSSON

Frida Larsson har varit med sedan starten av Victory Dance Academy och var en av skaparna till Dynasty Dance Crew, i januari 2017. Hennes egna dansresa startade dock som 16-åring hemma i Torslanda, Göteborg, och tog henne vidare till Hulebäcksgymnasiet och Musikalprogrammet.

Dansprojekt är inget främmande för Frida då hon har varit på diverse olika grundskolor i och utanför Göteborg, där hon har medverkat i flertal Skapande Skola-projekt. Frida har också jobbat på Sweden Sport Academys sommarläger i flera år, som tränare för danssporten. Hon har nyligen börjat coacha tävlingsdansare för tävlingsgolvet på Victory Dance Academy, men även tävlat själv på två internationella tävlingar, en i Italien och en i Spanien, som har givit henne en guldmedalj och en Grand Prix Dance-vinst.

"Ett team är inget team utan de olika individerna i det" -är ett citat som jag lever och tränar efter. Som tränare för det gröna teamet fokuserar vi på gruppdynamiken och även den individuella utvecklingen. Med mitt team vill jag, genom mycket svett och mycket skratt, utveckla starka dansare med färgstarka personligheter som vet hur man tar plats på dansgolvet. Mina klasser utgår från dansgrunderna men jag jobbar även mycket utanför lådan. Jag älskar att jobba med musikalitet, känsla och uttryck. Du kan träna upp din teknik till perfektion men blir det verkligen perfekt utan känsla och lycka i det du gör? 

VICTOR HENRIKSSON

Victor Henriksson är grundare och ledare för Victory Dance Academy. 
Han har, i många år, jobbat hårt för dans och utvecklat en speciell passion för allt som rör dans, och det var just hans passion som gjorde att han grundade dansstudion VDA, hösten 2016, som idag är hans drivkraft.    

Han har en gedigen bakgrund inom dans både som danspedagog, men även koreograf och domare, både nationellt och internationellt. Sedan 2017 jobbar han starkt med tävlingsdansen i Sverige och han innehar högsta domarlicens i alla klasser och stilar inom Disco och Hiphop genom Svenska Danssportförbundet.

För mig är dans en passion - passion att vilja röra sig till musik - och det är just min passion som har varit ledstjärnan i min coaching och undervisning sedan jag startade med dans. Jag vill se en dansare utvecklas tillsammans med sin egen passion. Som tränare vågar jag pusha mina dansare och jag vill utveckla mina dansare till att inte se några hinder, bara möjligheter - för det är ju bara du själv, som dansare, som kan sätta dina egna gränser, eller hur?   

Följ & gilla oss på sociala medier