Hos Victory Dance Academy är vi stolta att presentera tre färgstarka teams som alla är unika.
Vi åldersindelar inte våra dansare utan vi lägger stor vikt vid dig som person och dansare och
utifrån det får du din plats i det teamet som passar dig bäst. 

DYNASTY DANCE CREW

Dynasty Dance Crew är studions gröna team och har funnits sedan januari 2017.  Vi välkomnar dansare som har stark vilja att ta sin dans till en seriös och fokuserad nivå, allt för nå det slutgiltiga målet, vilket är tävlingsgolvet. På vägen dit jobbar vi mycket med teamet och dess känsla och dynamik, men ett team kan inte byggas utan de olika personerna i det, och därför lägger vi stor vikt på dig som dansare och din individuella utveckling i träningen. Vi jobbar hårt för att göra varje dansare redo för tävlingsgolvet, både danstekniskt, men även mentalt. I Dynasty genomsyras vi alltid av en gemenskap och glädje kring tävling och vi supportar och hejar på varandra, då vi kämpar lika hårt på tävlingsgolvet som i danssalen! 

 Huvudtränare: 
FRIDA LARSSON

PUSH IT DANCE CREW

Push It Dance Crew är studions blåa team och har funnits sedan augusti 2016.  Huvudfokuset i vår träning ligger i att bli starka tävlingsdansare och vi tävlar runt om i Västsverige – både i solo och duo-klasser – men vi åker även utomlands en gång om året och tävlar som grupp. 2017 var vi i Italien och 2018 i Spanien, där båda tävlingarna medförde fina pallplatser hem till Sverige. I Push It tränar vi hårt och seriöst för att göra alla dansare till så bra och mångsidiga tävlingsdansare som möjligt och vi drivs av en passion för dansen, men även en vilja för att stå på tävlingsgolvet och alla upplevelser och den roliga gemenskapen!

Huvudtränare:
VICTOR HENRIKSSON

RHYTHM RHAPSODY CREW

Rhythm Rhapsody Crew är studions lila crew och har funnits sedan augusti 2017. Vi jobbar med dansglädjen, kämparglöden och viljan att komma ut på tävlingsgolvet så fort som möjligt. Vi jobbar lika mycket psykiskt som fysiskt med förberedelserna inför tävling men även inför varje dansares framtid – därav jobbar Rhythm mycket med mognaden och tilliten inom teamet och hos varje dansare och satsar på kvalitén framför kvantiteten. Vi åker på tävlingar runt om i Västsverige, men även utomlands och var i Spanien 2018 där vi tog med oss ett silver hem. Räkna med att det lär bli intensivt och personligt, med blod, svett och tårar men samtidigt med lika mycket garv och galna minnen! 

Huvudtränare:
CAROLINA CARLSON  

Följ & gilla oss på sociala medier