FRIDA LARSSON

Frida Larsson har varit med sedan starten av Victory Dance Academy och var en av skaparna till Dynasty Dance Crew, i januari 2017. Hennes egna dansresa startade dock som 16-åring hemma i Torslanda, Göteborg, och tog henne vidare till Hulebäcksgymnasiet och Musikalprogrammet.

Dansprojekt är inget främmande för Frida då hon har varit på diverse olika grundskolor i och utanför Göteborg, där hon har medverkat i flertal Skapande Skola-projekt. Frida har också jobbat på Sweden Sport Academys sommarläger i flera år, som tränare för danssporten. Hon har nyligen börjat coacha tävlingsdansare för tävlingsgolvet på Victory Dance Academy, men även tävlat själv på två internationella tävlingar, en i Italien och en i Spanien, som har givit henne en guldmedalj och en Grand Prix Dance-vinst.

"Ett team är inget team utan de olika individerna i det" -är ett citat som jag lever och tränar efter. Som tränare för det gröna teamet fokuserar vi på gruppdynamiken och även den individuella utvecklingen. Med mitt team vill jag, genom mycket svett och mycket skratt, utveckla starka dansare med färgstarka personligheter som vet hur man tar plats på dansgolvet. Mina klasser utgår från dansgrunderna men jag jobbar även mycket utanför lådan. Jag älskar att jobba med musikalitet, känsla och uttryck. Du kan träna upp din teknik till perfektion men blir det verkligen perfekt utan känsla och lycka i det du gör? 

Följ & gilla oss på sociala medier