Anmälan till VDA:

Uppgifter om dansaren:

Kontaktuppgifter till målsman:

Kontaktuppgifter till dansaren:


Övrigt ni vill meddela oss om:

*Jag godkänner villkoren för VDA (som du kan läsa till höger på din dator och nedan på din mobil)
      

Välkommen till oss

Hos Victory Dance Academy vill vi förmedla en härlig stämning och en massa dansglädje för alla våra dansare, därför har vi ett antal villkor som gäller alla och dessa villkor gör vi inga undantag för och vi hoppas ni har förståelse för dessa.

Victory Dance Academy är en dansförening som är ansluten till Svenska Danssportförbundet, DSF, som i sin tur är medlemmar i Riksidrottsförbundet. 

När du anmäler dig till ett team hos oss blir du automatisk medlem i dansföreningen och blir även kallad till föreningens medlems och årsmöten.
För medlemmar under 18 år sker detta tillsammans med målsman.    

Din anmälan är bindande. Innan du startar hos oss gäller dock 14 dagars ångerrätt från och med den dagen du skickat in din anmälan. Ångerrätten slutar att gälla efter det andra träningstillfället!

När du har gjort din anmälan till VDA bjuds du in till två provklasser, där du får träffa de två olika teamen och tränarna på studion. Efter de två provklasserna gör du valet, tillsammans med VDA, om vilket team som du ska tillhöra och dansa i.     

Ditt medlemskap i ditt team och i dansföreningen fortsätter automatiskt utan att du behöver göra en ny anmälan inför varje ny termin. Eventuella ändringar i ditt medlemsskap görs i samråd med din huvudtränare.  

Du blir betalningsskyldig för det team och termin du anmäler dig till och betalning sker efter ångerrättens period har gått ut. Om du är under 18 år, så är det dina föräldrar/målsman som måste göra din anmälan eftersom det är de som blir betalningsskyldiga. Betalning görs till föreningens swish-nummer. Du får mer detaljerad information kring betalning vid terminsstart, via mejl. Vid försenad betalning tillkommmer förseningsavgifter och vid utebliven betalning kan du komma att uteslutas från dansföreningen och ditt team. 

Aktuella terminspriser för Victory Dance Academy 2019:
TÄVLINGSTEAMS: 2.100 kronor/dansare - I priset ingår alla ordinarie träningar under terminen + medlemsskap i dansföreningen.
ENBART MEDLEMSKAP I VDA: 100 kronor/dansare

Hos oss på Victory Dance Academy är våra ledord engagerad dansglädje, kvalité och en färgglad dansfamilj. Vi håller hårt på dessa ledord och vill att alla våra dansare gör detsamma. Vid upprepad misskötsel kring våra ledord kan du komma att uteslutas ur dansföreningen och ditt team.     

Med din anmälan samtycker du att dina personuppgifter hamnar i dansskolans medlemsregister, detta för att mejl, kallelser och fakturering ska ske så lätt som möjligt. Alla dansare bör ha en egen giltig hemförsäkring, då eleverna inte är täckta av någon från Victory Dance Academy.  

Med dessa villkor hoppas vi att alla våra dansare kan respektera och ha förståelse för dansstudions ledord och arbetssätt.

Varmt välkommen till oss på Victory Dance Academy och vår färgglada dansfamilj! 

Följ & gilla oss på sociala medier